Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gekruide visreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kerstomaatjes in vieren
Was de kabeljauw en laat de vis uitlekken (niet deppen).
Snijd de vis in reepjes.
Meng de bloem met de kruiden en zout en peper naar smaak.
Haal de visreepjes door de bloem en klop de overtollige bloem eraf.
Verhit in een pannetje wat olie tot deze goed heet is. Voeg een deel van de visreepjes toe en bak tot de reepjes gaar zijn. Neem de reepjes uit de pan en bak in het hete pannetje een deel van de tomatenpartjes. Doe de visreepjes erbij, wat basilicum en verhit nog 1 minuut.

Allergenen Informatie

Voor dit gekruide visreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven