Allergie informatie: Gemarineerde spareribs
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram varkensribbetjes (spareribs)
- 2 liter vleesbouillon (van tablet)
- 1 limoen
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 6 eetlepels ketjap manis
- 4 eetlepels olie
- 2 theelepels suiker
- 1 theelepel sambal oelek
- 2 eetlepels zoete chilisaus
- zout
Meer Recepten
- Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Spareribs valentine
Met spareribs, uien en citroenen uit Verenigde Staten
4 porties - 1 uur en 25 minuten
Vlees - valjo - Gemarineerde kastanjechampignons
Met kastanjechampignons, limoensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Hapjes - lucyvader - Barbecueribs
Met spareribs, barbecuesaus, zout uit Nederland
10 porties - 20 minuten
BBQ - bettyvandijk - Gemarineerde ribeye
Met ribeyesteak, olijfolie en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gourmet
- Gemarineerde spareribs
- Allergieen informatie