Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde olijven recept
Gemarineerde olijven recept

Gemarineerde olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de olijven in een zeef of vergiet af onder de koude kraan, laat ze uitlekken en dep ze goed droog met keukenpapier. Doe ze daarna in een kom. Snijd de gepelde knoflook in plakjes. Trek de tijmblaadjes van de steeltjes. Doe de knoflook en de tijm bij de olijven in de kom en maal er wat peper over. Schep goed door, giet er de olie bij en schep nogmaals goed om. Laat een paar uur intrekken en schep af en toe om.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven