Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gourmet met vlees recept
Gourmet met vlees recept

Gourmet met vlees


Ingrediënten


10

Bereidingswijze


Snij het vlees in mooie (niet te kleine stukken)en leg op een schaal Snij de komkommer in plakjes doe in een leuk bakje Snij het stokbrood in schijfjes en doe in een broodschaaltje Doe de tomaatjes, de worteltjes en radijsje in leuke bakjes (eventueel kun je ze alvast in kleine stukjes snijden) Maak de sausje aan met mayonaise of schud wat uit een flesje in een leuk bakje (je kunt natuurlijk ook de flesjes op tafel zetten) Zet het gourmetapparaat op tijd aan zodat die alvast lekker warm kan worden, strooi er wat zout op dan hoef je dat niet meer op het vlees te doen. Zet de borden, het bestek en glazen klaar en je kunt beginnen. O ja, nooit het gare vlees op het zelfde bord leggen als het rauwe vlees dat is ongezond i.v.m. bacterieen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gourmet met vlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven