Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mozzarella met courgette recept
Mozzarella met courgette recept

Mozzarella met courgette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de mozzarella in 8 plakjes. Snijd de courgetten in 8 plakjes. Snijd de tomaten in 8 plakjes. Verhit steeds een beetje olijfolie in een pannetje en bak een plakje tomaat om en om bruin. Bestrooi het met zout en leg er een plakje kaas op. Laat de kaas een beetje smelten en schenk er 1/2 eetlepel room over. Warm het geheel goed door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mozzarella met courgette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven