Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amsoi op oud-Surinaamse wijze recept
Amsoi op oud-Surinaamse wijze recept

Amsoi op oud-Surinaamse wijze


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Snijd de bladeren evt. los van de stengel. Verwijder de harde uiteinden van de bladstelen. Was de bladeren, sla ze uit en snijd heel fijn (1 cm). Doe de amsoi over in een pan en strooi de suiker en het zout erover uit. Kneed de groenten licht met de handen tot er vocht ontstaat. Doe de groenten over in een vergiet en laat 1 5 minuten uitlekken. Snijd of knijp de knoflook fijn. Bereiding: Verhit de olie in een braadpan op matig hoog vuur. Voeg de knoflook en de amsoi toe en roerbak 2.5 minuten. Daarna op laag vuur nog 5 minuten. smoren. Evt. op smaak afmaken met de ketjap. Serveren met rijst en bijvoorbeeld varkensvlees. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amsoi op oud-surinaamse wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven