Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijvie met gorgonzola recept
Andijvie met gorgonzola recept

Andijvie met gorgonzola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bak het brood volgens de aanwijzing op de verpakking. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd hem in parten. Kook de andijvie in 3 minuten beetgaar en giet het af. Verkruimel de gorgonzola over de andijvie en warm het even mee tot de kaas smelt. Snijd de ciabatta in grote stukken. Schep de andijvie op een bord en leg de peer ernaast. Druppel de honing over het gerecht en serveer met de ciabatta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijvie met gorgonzola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven