Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges met beenham en kervelboter recept
Asperges met beenham en kervelboter recept

Asperges met beenham en kervelboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Prak de kervel door de zachte roomboter. Voeg zout en peper naar smaak toe. Zet de boter in de koelkast om weer stevig te worden.
Schil de asperges goed met een dunschiller.
Breng de asperges in een bodem water met wat zout aan de kook. Kook ze ca. 10 minuten, draai het vuur uit en laat ze in ca. 10 minuten knapperig gaar worden.
Kook intussen de eieren hard, laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd de eieren in blokjes.
Neem de asperges uit de pan en laat ze goed uitlekken.
Verdeel de asperges over 4 borden. Leg er de beenham losjes op. Maak af met wat kervelboter en met het gehakte ei.

Serveersuggesties

Lekker met in de schil gekookte krielaardappeltjes. I.p.v. kervel is peterselie, bieslook of kervel ook erg lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperges met beenham en kervelboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven