Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges met ragout van zalm recept
Asperges met ragout van zalm recept

Asperges met ragout van zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Asperges met ruim water en 50 gram boter aan de kook brengen. Draai het vuur laag, deksel op de pan, laat asperges 10 min. zachtjes koken. Pan van van hete vuur nemen, laat de asperges, met deksel op de pan 20 min. staan. Intussen kunt u de ragout bereiden. Smelt de boter in een pan en fruit hierin de gesnipperde ui, 3 min. Roer de bloem door de ui. Al roerend voegt u dan beetje bij beetje de melk en de koffieroom toe totdat er een gebonden saus ontstaat. Roer nu het citroensap, peterselie, zout en peper naar smaak. Laat de saus 5 min. zachtjes koken. Voeg nu de stukjes zalm aan de saus toe, laat de ragout door en door verwarmen. Neem nu de asperges met een schuimspaan uit de pan. Doe dit wel voorzichtig. Laat de asperges uitlekken op keukenpapier. Leg de asperges op een schaal. De zalmragout in een schaal er apart bij serveren. U kunt hierbij gekookte krieltjes (nieuw) bij doen. Maar ook lekker met gebakken mini krieltjes, schijfjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperges met ragout van zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven