Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergine-lasagne (low-carb) recept
Aubergine-lasagne (low-carb) recept

Aubergine-lasagne (low-carb)


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Schil de aubergine en snijd hem in lange plakken. Grill de plakken in een grillpan en leg de helft onder in een (met olijfolie) ingevet ovenschaal voor 1 persoon. Strooi wat zout en peper over de plakken en smeer de tomatenpuree over de plakken. Bak in een klein beetje boter de tartaar rul samen met de gesnipperde ui. Kruid het geheel met peper, zout en knoflook(poeder) en strooi het op de plakken. Dek deze laag af met de 2e helft van de aubergineplakken. Snijd de tomaten in kleine blokjes en bestrooi deze weer met zout, peper en knoflookpoeder. Snijd tot slot de mozzarella in kleine blokjes en strooi deze over de schotel. Zet het gerecht 10 minuten in de oven (175 graden C).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergine-lasagne (low-carb) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven