Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergine met rundergehakt recept
Aubergine met rundergehakt recept

Aubergine met rundergehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aubergines in plakken van 1 cm. Hak de knoflook fijn. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Bestrijk de aubergineplakken met 2 eetlepels olijfolie en rooster ze in een grillpan lichtbruin. Bestrooi de plakken met zout. Klop de zure room los met de knoflook en zout. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de bosuitjes 5 minuten. Voeg het gehakt met paprikapoeder en zout toe en bak het geheel rul. Verdeel de aubergineplakken over 4 borden en schep het gehaktmengsel erop. Verdeel toefjes zure room erop en bestrooi het gerecht met koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergine met rundergehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven