Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergines gevuld met lamsgehakt recept
Aubergines gevuld met lamsgehakt recept

Aubergines gevuld met lamsgehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aubergines in de lengte in tweeŽn. Verhit de (olijf)olie in een koekenpan. Bak er de aubergines in. Laat ze goed uitlekken op een stuk keukenpapier. Haal het vruchtvlees uit de aubergine zonder de buitenkant te beschadigen. Hak het vruchtvlees grof en vermeng het met het rulgebakken lamsgehakt, de gehakte uien, de gekookte rijst, de geweekte rozijnen, het fijngehakte pepertje en de koriander, zout en peper naar smaak. Plaats de gevulde aubergines in een ovenschaal en overgiet het geheel goed met (olijf) olie. Bestrooi alles met (niet al te veel) paneermeel en zet de schotel 15 minuten in een matig hete oven, zodat alles een lekker bruin korstje krijgt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergines gevuld met lamsgehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven