Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bieten - champignon curry recept
Bieten - champignon curry recept

Bieten - champignon curry


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en snijd deze een keer door midden. Schil de bieten en snijd deze in blokjes. Schil het stukje gemberwortel en rasp deze. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit. Was de groene peper, snijd hem doormidden en verwijder de zaadjes. Verhit de olie in een pan en bak hierin het komijnzaad, mosterd, champignons en bieten toe en bak dit een paar minuten. Voeg dan de gemberwortel, knoflook en groene peper toe en bak deze eventjes mee. Giet dan de gezeefde tomaten en 2 deciliter water erbij, voeg wat zout toe en breng alles aan de kook. Draai dan de hittebron wat lager, leg een deksel op de pan en laat alles ongeveer 40 minuten zachtjes koken tot de bieten gaar zijn. Lekker met aardappelpuree en verse worst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bieten - champignon curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bieten - champignon curry heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Vandaag gegeten, HEERLIJK
    Ineke gaf dit recept op 30 september 2014 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven