Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bleekselderij recept
Bleekselderij recept

Bleekselderij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de selderij goed schoon en snijd hem in stukjes. Kook het ongeveer 1 uur en laat het uitlekken in een vergiet en doe het dan terug in de pan. Maak van de maizena en melk een papje in een steelpan en giet het over de selderij en strooi er dan de nootmuskaat over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bleekselderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven