Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkoolsalade recept
Bloemkoolsalade recept

Bloemkoolsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze in water met wat zout in 15 minuten gaar. Spoel ze onder de kraan af en laat ze uitlekken. Laat de bloemkoolroosjes in een kom afkoelen. Meng in een kom de olie, azijn, citroensap, dille, peterselie en zout tot een dressing. Voeg de dressing toe aan de bloemkool en meng alles goed door elkaar. Zet het gerecht afgedekt 1/2 uur in de ijskast.

Allergenen Informatie

Voor dit bloemkoolsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven