Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blote kindertjes in het gras (een klassiek peulvruchten-gerecht) recept
Blote kindertjes in het gras (een klassiek peulvruchten-gerecht) recept

Blote kindertjes in het gras (een klassiek peulvruchten-gerecht)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de witte bonen 12 uur weken. Kook ze in het weekvocht in 1 uur gaar. Je kan ook witte bonen in blik of pot nemen. Was de snijbonen, haal ze af en snijd ze in dunne snippers. Breng de snijbonen vlug aan de kook en kook ze in 20 min. gaar. Giet het kookwater van beide groenten af en roer de groenten door elkaar. Roer de boter door de bonen en voeg zout naar smaak toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit blote kindertjes in het gras (een klassiek peulvruchten-gerecht) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven