Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonen-tomatenschotel recept
Bonen-tomatenschotel recept

Bonen-tomatenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Laat de rode bonen uitlekken. Kook de tuinbonen gaar, giet ze af en laat ze uitlekken. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de sjalotjes met knoflook glazig. Voeg al roerend het zout met tijm toe. Voeg al roerend de wijn met tomaten toe. Voeg al roerend de rode bonen met tuinbonen toe. Warm het gerecht goed door zonder te koken. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bonen-tomatenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven