Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli met kaassaus (a la tosca) recept
Broccoli met kaassaus (a la tosca) recept

Broccoli met kaassaus (a la tosca)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Broccoli, met groente maggiblokje of zout opkoken. Zorg ervoor dat de broccoli knapperig blijft. De bechamelsaus volgens de gebruiksaanwijzing maken en iets af laten koelen. De gekookte ham in blokjes snijden. De eieren splitsen en de dooiers door de bechamelsaus roeren. Het eiwit stijf kloppen en door de saus spatelen. Voeg wat zout, peper en 150 gram geraspte oude kaas toe. Een ovenschaal met boter insmeren en daarin een laag broccoli leggen. Daar overheen wat ham en een laagje saus doen. Herhaal dit en zorg dat de laatste laag bestaat uit saus. Bestrooi de schotel vervolgens met het restant van de kaas. Oven voorverwarmen tot 220 graden C. De schaal gedurende 20 minuten in de oven plaatsen. Gerecht opdienen met bijvoorbeeld aardappelpuree of gebakken aardappelen. Bijpassend vlees: rollade, een steak of braadvlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli met kaassaus (a la tosca) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven