Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli- ovenschotel met knakworstjes recept
Broccoli- ovenschotel met knakworstjes recept

Broccoli- ovenschotel met knakworstjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: In pan Mexicogroenten koken volgens gebruiksaanwijzing. Van broccoli stronk en taaie uiteinden verwijderen. Wassen. Stronken van roosjes snijden. In pan met weinig water en zout broccolistronkjes 5 minuten koken. Roosjes toevoegen en nog ongeveer 2 minuten koken. Afgieten. Worstjes afgieten. Helft van worstjes en Mexicogroente door broccoli mengen. Tomaten wassen. Met scherp mesje bolle kanten inkruisen. Ovenschotel (2 liter) invetten. Groentemengsel erin scheppen. Hierop tomaten en de rest van worstjes rangschikken. Tomaten met bolle kant boven erop leggen. Bereidingswijze: Oven voorverwarmen op 225 graden C. Intussen in kom eieren loskloppen. Toevoegen: koffieroom, kaas, majoraan, zout en peper. Door elkaar roeren. Over broccolischotel schenken. In midden van oven broccolischotel in ongeveer 3 5 minuten goudbruin bakken. Lekker met macaroni.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broccoli- ovenschotel met knakworstjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven