Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoliquiche recept
Broccoliquiche recept

Broccoliquiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Laat intussen het bladerdeeg ontdooien. Verdeel de schoongemaakte broccoli in kleine roosjes en kook ze ca. 5 minuten. Daarna meteen afgieten. Borstel intussen de champignons schoon, snijd ze in plakjes en bak ze in wat boter even aan. Bak ook de spekblokjes. Hak de walnoten grof. Vet een quichevorm of springvorm in en bekleed deze met het bladerdeeg. Meng in een kom de kruidenkaas met de eieren, peper en zout naar smaak. Goed klutsen! Doe de broccoli, champignons, walnoten, spek- en hamblokjes in de beklede vorm en giet hier het ei-kaasmengsel over. Je kunt eventueel er nog wat geraspte kaas over heen strooien. Bak de taart in ongeveer 2 5 minuten in de voorverwarmde oven.

Allergenen Informatie

Voor dit broccoliquiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Broccoliquiche heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Is een zeer lekker recept. Zelf doe ik er nog plakjes brie, walnoten en pijnboompitjes eroverheen.
    Christel gaf dit recept op 3 juni 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven