Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine bonen met stroop recept
Bruine bonen met stroop recept

Bruine bonen met stroop


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de bruine bonen op laag vuur. Zet op tafel een pot stroop en fles azijn. Laat de boter smelten maar niet bruin worden. Schep in elk bord een flinke eetlepel stroop. Schep daarover de bruine bonen. Besprenkel de bonen met azijn. Schep een flinke juslepel hete boterjus erover. Meng het goed door elkaar en eet smakelijk. Lekker met groene sla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bruine bonen met stroop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven