Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine bonen met uiensaus voor 2 personen recept
Bruine bonen met uiensaus voor 2 personen recept

Bruine bonen met uiensaus voor 2 personen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gooi niets weg bij dit recept! Snijd de speklappen in kleine stukjes van 1 cm. Bak deze in de pan lekker uit. Snijd de uien in kleine stukjes. Haal de uitgebakken stukjes speklap uit de pan. Fruit in het achtergebleven spekvet de uien met eventueel knoflook. Warm de bruine bonen op (beslist NIET laten koken). Giet het vocht van de bruine bonen bij de gefruite ui. Voeg de stukjes speklap weer toe. Bind het geheel met een papje van maizena met water tot de saus lekker dik wordt. Zo kort mogelijk voor het opdienen, 1/2 bierglas azijn toevoegen en de saus niet meer opwarmen. Bruine bonen met flink wat uiensaus direct opdienen.

Serveersuggesties

Lekker met bijvoorbeeld Grimbergen Optimo Bruno of een ander donker bier.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bruine bonen met uiensaus voor 2 personen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven