Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese bleekselderij recept
Chinese bleekselderij recept

Chinese bleekselderij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roerbak knoflook en bos-ui gedurende 10 seconden in 2 eetlepels
hete olie. Voeg bleekselderie toe en roerbak 1 minuut.
Voeg sherry , trassi, suiker en gember toe.
Blus met de eetlepels kippenbouillon en laat koken totdat de
bleekselderij net gaar is.
Doe over op een serveerschaal en serveer als bijgerecht bij een
rijsttafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese bleekselderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven