Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese kool met gehakt recept
Chinese kool met gehakt recept

Chinese kool met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de Chinese kool onder koud water en kook ze beetgaar in een pan water. Neem de kool uit de pan en snijd de bladeren in flinke stukken. Kook intussen de eieren hard. Fruit in plantaardige olie het gehakt en de sjalot. Voeg chilipoeder, ve-tsin en het bouillonblokje toe. Doe er een kopje waterbij en bind met allesbinder. Schep de kool op een platte schaal en giet er de gehaktsaus over. Garneer met plakjes ei en gehakte peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese kool met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chinese kool met gehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk en lekker pittig recept.
    L. Heemskerk gaf dit recept op 5 juni 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven