Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese kool met kerrie recept
Chinese kool met kerrie recept

Chinese kool met kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Snijd het vlees in smalle reepjes, snipper de uien, schil de aardappel en snijd deze in blokjes (middelmaat). Snijd de Chinese kool in repen. Bereiden: Verwarm de boter in een braadpan en bak de spekjes krokant. Doe er dan de uien met het vlees bij en roer dit goed door elkaar. Dan doe je er de kerrie poeder en de andere kruiden bij, ook weer goed door roeren. Voeg er dan de wijn en de creme fraýche bij samen met de aardappels en laat dit een 10 min. rustig koken. Doe er dan de Chinese kool bij en zet je warmte bron iets zachter, (zet de deksel schuin op je pan) Stoof dit alles in ongeveer 20 min. gaar. Als alles gaar is (even voelen aan de aardappels) dan even een beetje binden met de alles binder. TIP: laat je aardappel langer koken dan de Chinese kool want deze is veel sneller gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese kool met kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chinese kool met kerrie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Lekker! Maar de schnitsel is niet nodig, gebruik gewoon allebei de bakjes met spekjes. En een leuke toevoeging is om voor de helft van de aardappelen zoete aardappelen te gebruiken. Groot succes hier.
    Bezoeker gaf dit recept op 19 februari 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven