Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gado Gado bij gehaalde nasi of bami recept
Gado Gado bij gehaalde nasi of bami recept

Gado Gado bij gehaalde nasi of bami


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was en breek de sperziebonen. Was de gesneden witte kool. Verdeel de bloemkool in roosjes en was de kool. Schil de komkommer en snijd het in blokjes. Snij 2 hardgekookte eieren in plakjes. Breng een halve pan water met iets zout aan de kook en kook de sperziebonen in 15 minuten beetgaar, haal met een schuimspaan de bonen uit de pan en doe ze in aluminiumfolie. Kook achtereenvolgens, de witte kool ca. 10 minuten, de bloemkoolroosjes ca. 8 minuten en de taugé 1 minuut. Leg wat ijsbergslabladeren op een platte schaal en rangschik de groenten hieroverheen, garneer met plakjes ei. Maak 3 deciliter pinda of satésaus warm en giet een beetje saus over de groenten, geef de rest van de saus er apart bij. Verkruimel wat kroepoek over de schotel

Allergenen Informatie

Voor dit gado gado bij gehaalde nasi of bami recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven