Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde pompoen recept
Gegratineerde pompoen recept

Gegratineerde pompoen


Ingrediënten


Bereidingswijze


De in dunne plakken gesneden pompoen in een met olie ingevette pan cq. ovenschotel doen. Leg de ontvelde, in plakjes gesneden tomaten eroverheen. Leg hier de gefruite uien en in dunne reepjes gesneden paprika's overheen. Strooi als laatste paneermeel en kaas er overheen. Met de overgebleven olie besprenkelen en in een voorverwarmde oven op een matig vuur gratineren. Tip: opdienen met tortilla's, gekookte aardappelen, of rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegratineerde pompoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven