Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekruide pastinaak uit de oven recept
Gekruide pastinaak uit de oven recept

Gekruide pastinaak uit de oven


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
2. Schil de pastinaak met een dunschiller en snijd deze in stukken.
3. Doe de pastinaak in een plastic zak met de olie, de kruiden, zout en peper.
4. Draai de zak dicht (laat er wat lucht in zitten) en schud goed tot alles is gemengd.
5. Leg een vel bakpapier op de bakplaat en verdeel er de pastinaak over.
6. Rooster de pastinaak in 15 tot 20 minuten gaar (dit is afhankelijk van de dikte van de plakjes die je hebt gesneden).
7. Snipper de bosuitjes en strooi deze over de pastinaak.
Lekker met gefrituurde bloemkool of gestoomde broccoli .

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gekruide pastinaak uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven