Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoomde groene asperges met ansjovis-citroenboter en gerookte zalm recept
Gestoomde groene asperges met ansjovis-citroenboter en gerookte zalm recept

Gestoomde groene asperges met ansjovis-citroenboter en gerookte zalm


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Laat de ansjovis eerst goed uitlekken. Pureer de uitgelekte ansjovis in de keukenmachine samen met de boter, citroensap en -schil, dille en specerijen. Dek af met plasticfolie en zet koel weg. Snijd de taaie uiteinden van de asperges af. Was de asperges en stoom ze beetgaar. Serveer direct met een flinke klont ansjovis-citroenboter en de gerookte zalm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoomde groene asperges met ansjovis-citroenboter en gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven