Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde cajunpaprika's met krab recept
Gevulde cajunpaprika's met krab recept

Gevulde cajunpaprika's met krab


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bovenkant van de paprika's en verwijder de binnenkant. De knoflook, ui en selderij fruiten in 45 gram boter. Krab en kruiden toevoegen, kort aan de kook brengen. De helft van het broodkruim al roerend toevoegen. Paprika's vullen met het krabmengsel en in een ingevette vuurvaste schaal doen. Bestrooien met de rest van het broodkruim en op elke paprika een klontje boter leggen. 1,25 deciliter water in de schaal schenken. 30 minuten op 190 graden C. bakken. Warm serveren. TIP: Lekker met rijst. Kan ook bereid worden met kleine garnaaltjes of mosselen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde cajunpaprika's met krab recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven