Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde courgette met  huttenkase recept
Gevulde courgette met  huttenkase recept

Gevulde courgette met huttenkase


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Halveer de courgettes in de lengte en hol ze tot 1/2 cm van de rand uit. Snijd het vruchtvlees klein. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de ui met het vruchtvlees zachtjes 5 minuten. Bestrooi het geheel met zout. Meng de hüttenkase met de peterselie en de helft van de geraspte kaas door elkaar en voeg het courgettemengsel toe. Meng alles goed door elkaar. Breng het op smaak met zout. Vul de courgetteschillen met het mengsel en bestrooi het gerecht met de rest van de geraspte kaas. Bak de gevulde courgettes in het midden van de oven in 30 minuten gaar. Serveer de gevulde courgette met stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde courgette met huttenkase recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven