Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde courgette met kip en champignons recept
Gevulde courgette met kip en champignons recept

Gevulde courgette met kip en champignons


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Courgettes doormidden snijden. Uithollen met een lepel. De courgettes een paar minuten koken in water met zout. De sjalot snipperen en glazig bakken in de boter. De kipfilet in stukjes snijden en mee bakken met de sjalot. Bestrooien met zout en peper als de kip gaar en lekker bruin is. De uitgeholde en fijngehakte courgettes vulling bij de kip voegen en meebakken. De in plakjes gesneden champignons meebakken. 1 deciliter kippen bouillon toevoegen en 5 min. laten inkoken. De crème fraiche er door roeren tot een gebonden geheel ontstaat. Als het iets te dun blijft binden met maïzena. Een ovenschaal invetten met boter, plaats hier in de uitgelekte courgettes. Verdeel de kip saus over de courgettes. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven van 200 graden C. Ongeveer 10 minuten laten staan. Na het uit de oven halen bestrooien met kervel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde courgette met kip en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde courgette met kip en champignons heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Met koriander in plaats van kervel is ook erg lekker!
    Bezoeker gaf dit recept op 5 september 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven