Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde courgette met rundergehakt, paprika en geraspte kaas recept
Gevulde courgette met rundergehakt, paprika en geraspte kaas recept

Gevulde courgette met rundergehakt, paprika en geraspte kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in reepjes. Halveer de courgettes in de lengte en snijd het vruchtvlees eruit zodat er bakjes ontstaat. Kook de courgettes in ruim water met zout in 3 minuten beetgaar en laat ze uitlekken. Verhit de olijfolie en roerbak het gehakt al roerend rul. Voeg de paprikaa toe en bak het al roerend 3 minuten mee. Vul de courgettes met het gehaktmengsel en zet ze in een ovenschaal. Bestrooi ze met de kaas. Verhit de grill voor en grill de courgettes tot de kaas gesmolten is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde courgette met rundergehakt, paprika en geraspte kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde courgette met rundergehakt, paprika en geraspte kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het gerecht rept niet over het courgettevlees,dat je overhoudt na het uithollen van de groente. Gemiste kans. Eten gooien we niet weg,dus meebakken die handel samen met het gehakt en de paprika en lek... Lees reactie
    Corrie gaf dit recept op 6 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven