Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde Dolmar- of Charlieston pepers met gehakt recept
Gevulde Dolmar- of Charlieston pepers met gehakt recept

Gevulde Dolmar- of Charlieston pepers met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


De pepers overlangs in tweeŽn snijden en de zaadlijsten verwijderen. De pepers van binnen met zout en zwarte peper bestrooien. Het gehakt aanmaken met het losgeroerde ei, zout, zwarte peper en nootmuskaat. De peterselie met het gehakt vermengen. De pepers met het mengsel vullen. De verdere bereiding is als pepers gevuld met rijst. .

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde dolmar- of charlieston pepers met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven