Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde groene kool met rode wijn saus recept
Gevulde groene kool met rode wijn saus recept

Gevulde groene kool met rode wijn saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bladeren van kool afhalen en blancheren. Gehakt mengen met gesnipperde ui, klein gesneden paprika, eieren, rijst, knoflook, zout, peper en koriander. Gehakt verdelen over de koolbladeren, dichtvouwen en vastzetten met een stokje. In een ovenschaal leggen en overgieten met bouillon maar niet te veel. Oven op 180 graden C. in oven laten tot alles goed gaar is. De saus: Ui fruiten in de boter, bloem toevoegen en een roux maken. Langzaam bouillon erbij tot een smeu´ge saus ontstaat. Wijn en peterselie erdoor. Op smaak brengen met peper, zout en eventueel nog wat koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde groene kool met rode wijn saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde groene kool met rode wijn saus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Ben op zoek naar een stom eenvoudig recept voor rode kool
    Martin van Rees gaf dit recept op 29 juli 2014 5 uit 5 sterren
  • Ik vind het een heerlijk gerecht! Verrassende combinatie, de kool en de lamsgehakt. Ook de combinatie van ingrediŰnten in het gehaktmengsel, mooi gekozen (lekker pittig door het rode pepertje. En de r... Lees reactie
    Yvonne gaf dit recept op 18 november 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven