Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika recept
Gevulde paprika recept

Gevulde paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 graden C. Snijd de courgette en aubergine in kleine stukjes en meng de geperste knoflook, de harrisa, (zout naar eigen smaak) en het gehakt goed onder elkaar. Snijd de paprika's half en maak ze proper (ontpit ). Vul ze op met de vulling van gehakt met groenten. Plaats ze in een ovenschotel voor 4 5 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen de saus, de rijst of aardappelpuree. Saus: doe de olijfolie in een pan en zet op het vuut (stand 5). Snijd u tomaten in stukken van 4. Voeg er zout, harrisa, knoflook, paprika, rozemarijn en provenciaalse kruiden aan toe. Roer goed om, laat 10 minuten goed doorkoken . Giet de room in de pot en laat nog 5 minuten in koken. Mix de saus tot alle stukjes weg zijn, dik aan met een beetje maizena. Strooi peterselie over de saus als versiering. Serveer met aardappelpuree of rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven