Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde puntpaprika's recept
Gevulde puntpaprika's recept

Gevulde puntpaprika's


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Spoel en halveer de paprika's. Laat de steeltjes eraan. Haal er zorgvuldig de pitjes uit.
Kook de graantjes gaar in water met het bouillonblokje. Giet ze af.

Roerbak het pepertje en de courgetteblokjes in een scheutje olijfolie.
Strooi er de venkelzaadjes bij. Schep goed om.

Vermeng met de graantjes,de korianderblaadjes en de fetablokjes. Kruid met peper en zout. Vul er de halve paprika's mee en zet ze in een ondiepe ovenschaal. Besprenkel met olijfolie.

Zet 10 tot 15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 200 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde puntpaprika's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven