Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde sopropo met gehakt recept
Gevulde sopropo met gehakt recept

Gevulde sopropo met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


De sopropo's wassen en dwars in twee of drie stukken snijden. Met een mesje het binnenste gedeelte met zaadjes eruit halen. Daarna met ruim water en iets zout plm. 10 min. Voorkoken. Het gehakt "aanmaken" met het uitgeknepen geweekt brood, ui, peper, zout en nootmuskaat. De sopropo's vullen met het gehakt en afsluiten met paneermeel. De margarine smelten en de gevulde sopropo's hierin met de gepaneerde korst dichtschroeien. De sopropo's uit het vet halen. Ui en tomaat snijden, hiervan een sausje maken met een bouillonblokje en een half glas water. De sopropo's hierin een half uur gaar stoven. Desgewenst een hele verse peper meestoven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde sopropo met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven