Allergie informatie: Gevulde tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 vleestomaten
- zout
- versgemalen peper
- 3 lente-uitjes (in smalle ringetjes gesneden)
- 1 sjalotje (fijngesnipperd)
- 2 knoflooktenen (uitgeperst)
- 6 zwarte olijven zonder pit, in stukjes gesneden (optioneel)
- 10 gram boter
- 1 theelepel Provencaalse kruiden
- 1 eetlepel paneermeel
- 50 gram geraspte oude kaas
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gevulde tomaten
- Allergieen informatie