Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tomaten recept
Gevulde tomaten recept

Gevulde tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten doormidden en hol ze uit. Bewaar het vruchtvlees. Verhit de boter in een koekenpan en fruit hierin het sjalotje en de knoflook zachtjes 2 minuten lang. Voeg het vruchtvlees van de tomaten en de kruiden toe en laat het 2 minuten pruttelen.
Neem de pan van het vuur en roer er de paneermeel, de olijven en de helft van de kaas door.
Vul de tomaten met het mengsel en strooi de rest van de kaas er over.
Zet de tomaten in een ingevette ovenschaal en bak ze 15 minuten in het midden van de oven.
Serveer direct.
Heerlijk bij gegrilde kip of een karbonaadje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven