Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gezonde pannenkoekjes recept
Gezonde pannenkoekjes recept

Gezonde pannenkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een beslag van volkoren tarwemeel, water en eieren. Maak olijfolie warm, doe de groente naar keuze erin (bv. ui, paprika, gedroogde tomaatjes, lenteui) en laat het even doorbakken. Doe nu het beslag erin en bak het als een gewone pannenkoek. Na het omdraaien de kruiden erover strooien en kun je nog vleeswaren (bacon, ham, katenspek) toevoegen en kaas (bv. geitenkaas). Maak je eigen lekkere variaties!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gezonde pannenkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven