Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gobi Fugath (Gebakken kool) recept
Gobi Fugath (Gebakken kool) recept

Gobi Fugath (Gebakken kool)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdoe de pepers van zaad en zaadlijsten en hak ze ragfijn.
Maak de kool schoon.
Verwijder de buitenste bladeren en de stronk.
Snijd de kool in vingerbrede repen.
Verhit olie en fruit de ui tot hij glazig ziet.
Voeg de pepers en de knoflook toe.
Laat ze 30 seconden mee fruiten.
Doe dan de gemberwortel en de kurkuma erbij en schep alles enkele malen goed om.
Doe vervolgens de kool in gedeelten in de pan.
Schep alles na elke toevoeging goed om en laat het geheel daarna 10 minuten boven een laag vuur zachtjes bakken.
Regelmatig omscheppen.
Strooi er vlak voor het opdienen wat zout naar smaak over.
Doe alles in een schaal en strooi de kokos erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gobi fugath (gebakken kool) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven