Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gobi mussailum (Aardappel-bloemkoolcurry) recept
Gobi mussailum (Aardappel-bloemkoolcurry) recept

Gobi mussailum (Aardappel-bloemkoolcurry)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes van 3 cm.
Snijd de bloemkool in roosjes en gooi dikke stelen weg.
Kook aardappelen en bloemkool apart in kokend, gezouten water in 7.5 minuten beetgaar.
Smelt intussen de ghee in een grote pan met dikke bodem en bak ui, knoflook en gember op een laag vuur in 4.5 minuten zacht.
Voeg koriander en zwart uienzaad toe en bak nog 30 seconden.
Voeg dan kurkuma, chilipoeder, zwarte peper en 1 theelepel zout toe, roer goed om en bak nog 2 minuten.
Roer de tomatenpuree erdoor.
Laat de aardappelen en bloemkool uitlekken. Bewaar wat water van de bloemkool.
Voeg aardappelen en bloemkool aan de pan toe en schud zachtjes om met de specerijen.
Voeg wat bloemkoolwater toe als de curry te droog is.
Laat 5.5 minuten stoven tot de groenten gaar zijn, bestrooi met garam masala en kook nog 1 minuut.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gobi mussailum (aardappel-bloemkoolcurry) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven