Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene kool met pindasaus recept
Groene kool met pindasaus recept

Groene kool met pindasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de kool schoon, snijd hem klein en kook hem in weining water met zout in 20 minuten gaar. Laat de kool uitlekken en bewaar het kookvocht. Verhit in een braadpan een scheutje olie en fruit hierin de ui gedurende ca. 5 minuten. Voeg de kool toe. Strooi er naar eigen inzicht kerrie over. Verwarm al roerend gedurende ca. 5 minuten. Maak op smaak met peper en zout. Bereid de pindasaus volgens de aanwijzigingen op de verpakking.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit groene kool met pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Groene kool met pindasaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • Het was erg lekker. Tip kook de kool wat korter. Eet smakelijk.
    Willem gaf dit recept op 29 juli 2012 5 uit 5 sterren
  • Wat moet ik met het kookvocht van de groene kool doen?
    Wim gaf dit recept op 12 maart 2012 5 uit 5 sterren
  • Eens proberen deze avond:p gekke combinatie...
    Bezoeker gaf dit recept op 19 september 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven