Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene Ratatouille recept
Groene Ratatouille recept

Groene Ratatouille


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snij de courgette in blokjes. Snijd de stengels bleekselderij in stukjes. Snipper de ui Pers 1 of 2 teentjes knoflook uit, afhankelijk van je eigen smaak. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Verhit de olie op een matig vuur en bak hierin de courgettes gedurende een minuut of vijf. Doe de courgette dan over in een ovenschaal. Vul eventueel de olie in de koekepan aan en bak hierin de ui, de knoflook, de bleekselderij en de paprika. Voeg alles geleidelijk aan toe, het moet blijven "sissen" in de pan. Blijf gedurende vijf minuten regelmatig roeren. Voeg ook deze groenten toe aan de courgette in de ovenschaal. Bestrooi de groenten naar eigen smaak met peper, zout en tijm. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet hem in de oven voor ca. 30 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit groene ratatouille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven