Allergie informatie: Groentecurry
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 sjalotjes
- 4 aardappelen
- 200 gram sperziebonen
- 0,5 bloemkool
- 6 worteltjes
- crème fraiche
- 25 gram boter
- 2 eetlepels sojaolie
- 2 knoflooktenen
- 2 eetlepels kerrie
- 1 kaneelstokje
- 4 kruidnagels
- 200 gram doperwtjes (diepvries)
- zout en peper
Meer Recepten
- Champignon-groentecurry
Met rijst, broccoli en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vegetarisch - carolienm - Rijst met groentecurry in kokos-kerriesaus
Met rijst, bloemkool, champignons uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vegetarisch - suzan - Eenvoudige groentecurry met kip
Met kipfilet, currypasta en doperwten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - warry
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Groentecurry
- Allergieen informatie