Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentecurry recept
Groentecurry recept

Groentecurry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes. Schil en snijd de aardappelen in stukjes van 1 cm. Snijd de boontjes doormidden, de worteltjes in plakjes en verdeel de bloemkool in roosjes. Verhit de boter in de wok, laat uitbruisen en voeg dan de olie toe. Roerbak als de olie heet genoeg is, de sjalot, de uitgeperste knoflook en de kerrie ca. 2 minuten, Voeg aardappel, wortel, bloemkool en boontjes, het kaneelstokje en de kruidnagels toe en roerbak dit geheel ca. 5 minuten. Schep tenslotte de crème fraiche (naar behoefte) en de doperwtjes erdoor en laat dit nog 5 minuten pruttelen. Verwijder het kaneelstokje en de kruidnagels en breng zonodig op smaak met zout en peper. Schep de groentecurry over in een diepe schaal en serveer direct. Lekker met rijst en gebakken kipfilet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit groentecurry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven