Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groenten Lasagne recept
Groenten Lasagne recept

Groenten Lasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Begin in een ingevette overschaal de bodem te beleggen met olijfolie en daarop spinazie (eventueel op smaak gebracht met wat zout). Daarop een laag lasagnebladen. Daarop de courgettes in dunne plakken gesneden met daar overheen een laagje kruidenkaas. Daatna lasagnebladen en tomaten in plakjes gesneden met gebakken en op smaak gebrachte champignons. Dit herhalen zoveel je wilt tot de schaal 1 cm onder de rand gevuld is. Eindig met groenten! Maak kaassaus (kan gewoon uit een pakje). Dit mag over de lasagne. Hier bovenop geraspte kaas en dit mag dan 45 minuten in de oven op 200 graden C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groenten lasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven