Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentenkerrie recept
Groentenkerrie recept

Groentenkerrie


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Schil de bleekselderij en snijd deze in plakjes. Snijd de Chinese kool fijn. Snijd de wortel in dunne reepjes. Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn. Verhit de olie en roerbak de ui, knoflook, lombok, kerrie, koenjit en trassie circa 2 minuten. Voeg het asemwater, salamblad en santen toe en breng het zachtjes aan de kook. Hierna de aardappelen en bleekselderij erbij doen en 1 5 minuten op laag vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten de peultjes, kool en wortelen toevoegen en zachtjes mee laten koken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit groentenkerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven