Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentenroerbak recept
Groentenroerbak recept

Groentenroerbak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd alle groenten in grove stukken. Bak de gyrosreepjes in een laagje olie. Voeg daaraan de aardappelschijfjes of krieltjes toe. Laat de aardappeltjes op hoog vuur mooi bruin van kleur worden. Voeg kruiden naar smaak toe (cayennepoeder voor een pittige smaak, paprikapoeder voor een milde smaak) Voeg de groenten toe. Draai het vuur laag en doe een deksel op de pan. Laat het geheel staan en roer af en toe om. Doordat de deksel op de pan zit worden de aardappelen langzaam gaar en blijft de groente mooi op smaak. Laat het geheel 15 tot 20 minuten staan en serveer het gerecht.

Allergenen Informatie

Voor dit groentenroerbak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven